Het Menu

VISDELICATESSEN  DE  WOLF  / ATELIER BOERJAN

 BESTELLINGEN VOOR 24/12 EN 25/12  VOLZET

 KOUDE HAPJES

1) Tataki zalm - venkel - dille dip   3.5€/st

2) Mini tomaat garnaal   4€/st

3) Springroll krab   4€/st

4) Gerookte paling - aardappel   4€/st

5) Carpaccio oester - komkommer gelei - zure room   4€/st

6) Mini tartaar tonijn - dashi mayo - sesam zaad   4€/st

7) Oosterse mini carpaccio (vlees)   3.5€/st

8) Oesters - granny smith - gerookte makreel   4€/st

9) Gerookte forel - boontjes - appel - mosterd vini   3.€/st

 

HAPJES WARM

1) Croque monsieur - zeetong/truffel   3.5€/st

2) Pomme ostendaise - mousseline - handgepelde garnalen   3.5€/st

3) Mini tomaat farci - tomatensaus   3€/st

4) Scheermesjes - kruidenboter - chapelure   3€/st

5) Gambaskroket - rijst - spicy bolo   3.5€/st

6) Coquille - butternut - jus coquille   4€/st

 

SHARING

1) Vis rillette   4€/ doosje                                       

2) Geitenkaas dip - olijfentapenad   4€/ doosje

3) Hummus - kikkererwten   3.5€/ doosje

4) Gepekelde groenten + dip   dagprijs                             

5) Zalm bavarois/escabeche gelei   4€/ doosje

 

SPECIALITEITEN

 

KREEFTEN

 

  • Canadese kreeft   dagprijs
  • Noorse kreeft   dagprijs

 

KREEFT GARNITUREN

 

  • Belle-vue (koud)    6€/pp
  • Tuinkruiden (warm)   6€/pp
  • Met groenten (warm)   7€/pp
  • Amoricaine (warm)   7€/pp

 

PALINGEN

 

  • In t groen   44€/kilo
  • In de room   44€/kilo
  • Provençale   42€/kilo

 

BOUILLABAISSE

 

  • Voorgerecht   16€/pp
  • Hoofdgerecht   26€/pp
  • Met kreeft   34€/pp

 

VISFONDUE / STEENGRILL / GOURMET (25€/pp) : Vis + Groenten + sausjes + bouillon                                 

 

PAËLLA   15€/pp                                                                                                                                         

 

KAASKROKET   1.90€/st

 

GARNAALKROKET   3.60/st

 

COQUILLESCHELP   12€/st

 

VISSCHELP   8€/st

 

 

A  / V OORGERECHTEN KOUD

1) Zalm - gravelax - rode biet - merikswortel   12€/pp

2) Scampi - creme van kikkererwten - sesam zaadjes   11€/pp      

3) Tartaar langoustine - merikswortel - gepekelde radijs - avocado crème   16€/pp

4) Carpaccio tonijn - dashi mayo - zeewiersalade - oosterse vinigrette   14€/pp

5) Tartaar zeebaars - mosterdzaad - komkommer - pickles crème   14€/pp

6) Kreeft (belle-vue) - brunoise wortel, raap, boontjes, erwtjes   20€/pp

7) Foie gras - toast cranberry - kweekpeer chutney - rode ajuin confituur   18€/pp

 

B /VOORGERECHTEN WARM

1) Zeewolf - spinazie - lamsoor - currysaus/koriander   12.5€/pp

2) Gambas - provençale - groene kruiden - pesto   12.5€/pp

3) Coquille - gekonfijt witloof - pastis jus - créme pastinaak   13.5€/pp

4) Noordzeetong - sauce ostandaise - mosseltjes - kokkels - parijse champignons   16€/pp                 

5) King crab - tomaat vièrge  dagprijs                                          

6) Oester - rockefeller - spinazie - champagnesaus - (6st / platte zeeuwse)   18.5€/pp

7) Pomme moscovit - kaviaar - zure room   18 €/pp

 

C / SOEPEN

1) Best seller: vissoep De Wolf + rouille   4€/pp

2) Mosselsoep   5€/pp

3) Garnalenbisque   6€/PP

4) Bloemkoolsoepje - garnalen   6€/pp

5) Vichysoise soepje - gerookte paling   6€/pp

6) Butternut - St jacobsoester   6€/pp

7) Kreeftenbisque - stukjes kreeft - zure room   8€/pp

 

D / HOOFDGERECHTEN WARM

1) Kabeljauwhaasje - mousselinesaus - canneloni van groenten   20€/pp                              

2) Zalm - zurkelsaus - tomaat provençale   18€/pp

3a) Zeetong marseillaisse - parijse champignons - garnalen (klassiek of vernieuwend)   26€/pp

3b) Zeetong - amorique - boschampignons - krab   28€/pp

4) Grietfilets - dieppoise - geroosterde venkel   26€/pp

5) Lotte - 3xpepersaus - risotto boschampignons   26€/pp

6) Tarbot - kreeften béarnaise - bisque saus - brunoise tomaat - groene kruiden   32€/pp

 

BIJGERECHTEN

1) Risotto champignons

2) Pasta

3) Aardappelpuree: natuur/kruiden/brocolli

4) Rijst

 

  V / VLEESGERECHTEN  - 5 dagen vooraf te bestellen 

1) Gevulde parelhoen - boschampignons - rosti aardappel   22€/pp

2) Fazant - airelle - appel - gekonfijt witloof - puree van aardpeer (seizoensgebonden)   24€/pp

3) Stoofpotje everzwijn - pomme chateaux - spruitjes - raapjes - jonge worteltjes (siezoensgebonden)   22€/pp

4) Vol au vent - rivierkreeft  - bisque - jonge wortel - Parijse champignons   20€/pp

 

VISMENU  -  35 euro per persoon 

  • Gravelax zalm - rode biet - merikswortel
  • Vichysoise - gerookte palingfilets
  • Kabeljauwhaasje - canneloni van groenten - amoricaine - kruidenpuree

 

FEESTMENU - 50 euro per persoon (45€ zonder dessert)

  • Tartaar zeebaars - mosterdzaad - komkommer - pickles crème
  • Butternut - soepje - kastagne
  • St jacobsoester - gekonfijt witloof - jus coquille - pastinaakcrème
  • Fazant - aardappel rosti - boschampignons (stoofpotje van de bout/airelle)
  • Tarte Tatin

 

ANDERE  DESSERTEN  TE  VERKRIJGEN

  • Crème Brûlée - rode vruchten   6€/stuk
  • Chocolade moelleux - vanille ijs   6€/stuk

 

E / KOUDE VISSCHOTELS

Bij alle koude schotels zijn er een assortiment rauwe groenten voorzien en 2 soorten koude sausjes

 

KOUDE VISSCHOTEL 1 - 21€/pp

§  Gerookteforelfilets - opgelegde radijsjes

§  Bavarois van zalm

§  ½ Gepeld tomaatje - salade nicoise - boontjes - anjovis

§  Gestoomde makreelfilets

§  ½ Eitje - vissalade

§  Bloempje - gerookte zalm - heilbot

                             

KOUDE VISSCHOTEL 2 - 27€/pp

§  Gestoomde wilde zalmfilets (150gr/pp)

§  Gepelde tomaat - Zeebrugse garnalen

§  ½ Eitje - tonijnsla

§  Gepelde gestoomde scampi

§  Bloempje gerookte zalm - heilbot 

                      

KOUDE VISSCHOTEL 3 – 28€/pp

§  Springrol - krab - geconfijte citroen

§  Mini gepeld tomaatje - zeebrugse garnalen

§  Eitje - tonijnsalade

§  Gepelde wilde zeewater scampi - gamba

§  Terrine van noordzeetong 

§  Duo gerookte palingfilets - gerookte zalm extra zacht

      

KOUDE VISSCHOTEL 4 – 28€/pp

§  Wrap - groenten - gemarineerde zalm - wasabimayo

§  Duo van tong - argentijnse gamba

§  Torentje - gerookteforel - aardappel - geconfijte radijs - groene boontjes

§  Mi-cuit tonijn – Japanse zeesla - sweet chili

§  Gepeld half tomaatje - krab

§  Tataki van zalm - venkel - dille dip

                                     

ZEEVRUCHTENSCHOTEL – 52€/pp

§  ½ Kreeftje - 2x zeeuwse creusses - 1x platte zeeuwse oester 4°

§  Gamba - duo van wilde scampi - langoustine - king krab - kreukels -

§  Ongepelde garnalen - wulken - scheermesjes - mosselen - kokkels

§  Zeekraal - sla mixte ( op aanvraag )                                       

 

F / VIS – EN VLEESSCHOTELS

Bij alle koude schotels zijn er een assortiment rauwe groenten voorzien en 2 soorten koude sausjes

 

VIS EN VLEESSCHOTEL 1 - 20€/pp

§  Gandaham – meloen

§  Eitje hamsla

§  Huisbereide kippenpastei - ajuinconfituur

§  Duo van tongflilets en argentijnse gamba

§  Gestoomde wilde zalm

§  Mini gepelde tomaat - zeebrugse garnalen  

 

VIS EN VLEESSCHOTEL 2 - 28€/pp

§  Huisbereid foie gras - chutney 

§  Pastrami - kwartelfilets - bosbessen - frambozen

§  Gerookte zalm extra zacht 

§  Wilde gepelde scampi

§  Eitje met krab

§  Duo tongfilets en zalm  

 

Deze schotel is enkel te verkrijgen vanaf 4 pers

 

BIJGERECHTEN KOUDE SCHOTELS

Aardappelsalade 2€/pp

Rijstsalade 2.5€/pp

Pastasalade 2.5€/PP  

 

BESTELLEN ?

 

  • Telefonisch: 09 282 47 25
  • Via het contact formulier op onze website
  • Of spring binnen in onze winkel