Het Menu

SPRING GERUST BINNEN IN ONZE ZAAK EN KOM ONZE AANGEPASTE SEIZOENSCREATIES PROEVEN.  

 

NIEUW: 2 AFHAALPUNTEN VOOR BESTELLINGEN 

  • Bestaande locatie : Visdelicatessen De Wolf , Langevelddreef 70 DE PINTE
  • Nieuwe locatie : Private Dinner locatie L'Etable , Bernstraat 17 GAVERE
     

SPECIALITEITEN

Huisgemaakte Kroketten:

  • Kaaskroket (Oud Brugge) 2€/stuk
  • Garnaalkroket (Grijze Zeebrugse garnalen) 4€/stuk

Visschelpen:

  • A la Normande 10€/stuk
    Parijs champignons/Grijze Noordzeegarnalen

  • Gegratineerde Sint-jacobsvrucht 12€/stuk
    coquilles/Gruyere/Chardonnay

  • Coquille en Croûte 13€/stuk 
    Farce fine/Truffel/Comté


Paella Valencia: 

  • 18€/persoon
  • Scampi/Gamba, assortiment vis, chorizo, pijlinktvis, mosselen, hoevekip en rijst             
  • Supplement Kingkrab/langoustine +12€/persoon 
      

Visfondue, Steengrill & Gourmet: 

  • 26€/persoon
  • Selectie van Noordzeevis
  • Koude sauzen: tartare + aiolie
  • Warme sauzen: nantua +Thaïse curry
  • Assortiment salade

Paling:

  • Paling in het Groen: 22€/persoon
    Fijne Tuinkruiden/Bladspinazie

  • Paling in de Room: 22€/persoon
    Parijse champignons/Grijze Noordzeegarnalen

  • Paling Provençaalse wijze: 20€/persoon
    Tomaten saus/paprika’s/tijm

 Bouillabaisse

  • Bouillabaisse “Maison"
    Selectie Noordzeevis/ Groenten/ Minestrone/ Rouille “Maison”/crouton
    • Voorgerecht 17€/persoon
    • Hoofdgerecht 27€/persoon
    • Supplement kreeft 15€/persoon

  • Bouillabaisse Marseillaise
    Selectie Noordzeevis/ gamaba/ scampi/ Bisque van kreeft/ Pommes safrané/ Crouton/ Rouille/ kokkels en mosselen
    • Voorgerecht 20€/persoon
    • Hoofdgerecht 28€/persoon
    • Supplement Kreeft 15€/persoon


 

SUGGESTIES VAN HET HUIS

 

  • Kingkrab:
    KRUIDENBOTER/ZEEKRAAL/HONING TROS TOMATEN

    Voorgerecht 26€/persoon, Hoofdgerecht 50€/persoon
     
  • Foie Gras Maison
    KHUISGEMAAKTE BRIOCHE, VIJGEN CHUTNEY 
    Voorgerecht 17€/persoon

 

KREEFTEN

  • Canadese Kreeft/Dagprijs
  • Noorse kreeft/Dagprijs

De aangepaste garnituren :

  • Belle Vue: 6.5€/persoon
    Kropsalades/Hoeve-ei/Gepelde Tomaat

  • Tuinkruiden: 7€/persoon
    Honing Tomaten/Persillade/Zeekraal

  • A la nage: 8€/persoon
    Julienne van groenten/Kreeften jus/cognac

  • Amoricaine: 8€/persoon
    Kreeften bisque/piment de Cayenne/Crème isigny

 

ASSORTIMENT ZEEUWSE EN FRANSE OESTERS

  • Gillardeau: 2,45€/stuk
  • Fine claires: 1,65€/stuk
  • Zeeuwse platte 3x0: 2,35€/stuk
  • Zeeuwse platte 4x0: 2,50€/stuk
  • Zeeuwse creuses classe romeinse 3 schrijven: 1.90€/stuk

Oester geopend 0,10€ supplement per stuk 

 

APERITIEVEN   

Box "Royale"
Macaron foie gras, Gougère Camembert truffel, Zalm aspic, Canapé van kreeft  

  • 26€ - 2 personen
  • 52€ - 4 personen

Box “Tradition”
Springrol van krab, TONIJN MADELEIN, Club cocktail, TOAST gerookte paling

  • 24€ - 2 personen
  • 48€ - 4 personen

 

VERRASSINGSBROOD

44€ - Minimum 4 personen

  • Pain Nordique
    huisgerookte zalm/crème fijneTUIN kruiden    

  • Pain Crustacé
    NOORDZEEKRAB/crème aigrelette  
                                                 
  • Pain Belle Vue
    kreeft/knolselder remoulade
        

RIJKELIJKE STARTER

  • Gegratineerde Oester Champagne: 5€/stuk
    Gillardeau/gruyère/Champagne brut

  • Goujonettes van noordzeetong: 5€/stuk
    Huisgemaakte tartare saus/Citroen/Peterselie 
  •  Mini bruschetta van Escargots: 3€/stuk
    petit gris / fijne kruidenboter/ CANAPé  

SOEPEN

  • Vissoep “Maison”: 14€/liter - 7€/500 ml
    groenten minestrone/sélectie noordzee vis/Rouille/crouton  

  • Consommé van grijze Noordzee garnalen: 16€/liter - 8€/500 ml
    Garnalen/citroengras/Lente ui

  • Bisque van Garnalen: 15€/liter - 7.5€/500 ml 
    Zure room/zeebrugse garnalen/cognac

  • Bisque van Kreeft : 24€/liter - 12€/500 ml
    Europese kreeft/Armagnac/crème isigny

 

VOORGERECHTEN

FRIS

  • Noordzee Terrine en Croûte: 14€/persoon
    Zeeduivel/farce fine “schelvis”/crème chantilly / makreel eitjes

  • Tartaar van wilde zeebaars : 16€/persoon
    Waterkers/mierikswortel/limoen

  • Japanse Sashimi : 16€/persoon
    Tonijn/zalm/langoustine/Sint-jacobsvrucht/daikon/wasabi/soja saus


HARTIG 

  • Scampi Diabolique : 14€/persoon
    Piment d’espelette/paprika/tomaten jus

  • Vlaswijting à l’armoricaine: 15€/persoon
    Kreeften jus/groenten jullienne/Cognac
  • Kabeljauw a la florentine: 16€/persoon
    Bladspinazie/MOUSSELINE SAUS /mosselen

 

HOOFDGERECHTEN

  • Vispannetje: 17€/persoon
    ZEETONG / KABELJAUW / ZALM / SCAMPI / GARNALEN / CHAMPIGNONS 

  • Zalm béarnaise: 20€/persoon
    ANDIJVIE / HONING TROSTOMAATJES / DRAGON
  • Griet filet Façon “Nantua”:  28€/persoon
    TOMATE CONCASSEE / COGNAC

  • Zeetong Façon “Normande”:  28€/persoon
    Zeebrugse garnalen / Champignons
  • Tarbot Façon “Dieppoise”: 32€/persoon
    mossellen/jonge prej

Garnituren zijn inbegrepen keuze uit :

  • Aardappelpuree
  • Huisgemaakte aardappelkroketjes
  • Gratin van raviolis

Al onze gerechten kunnen verrijkt worden met kaviaar of truffel 

Supplement Kaviaar: 10€/persoon

Supplement Truffel: 10€/persoon

 

SUGGESTIE VAN DE CHEF

WILDE ZEEBAARS EN CROUTE

35€/persoon - vanaf 2 personen

Huisgemaakte bladerdeeg/venkel/bladspinazie/beurre blanc/ ratte du touquet /zeewier boter

 

VISBUFFETTEN

  • Zalm “Classique”: 24€/persoon
    HOEVE EI MIMOSA/ GEPELDE TOMAAT ZEEBRUGSE GARNALEN / GESTOOMDE WILDE ZALMFILETS
    ASSORTIMENT GROENTEN
  • Zalm “Royale”: 28€/persoon
    HOEVE EI MIMOSA/ GEPELDE TOMAAT ZEEBRUGSE GARNALEN / 
    DUO VAN HUISGEROOKTE SPECIALITEITEN ZALM + HEILBOT / GERMARINEERDE SCAMPI/ GESTOOMDE  WILDE  ZALMFILET
  • Plateau “Garni”: 30€/persoon
    TERRINE EN CROUTE/ HUISGEROOKTE ZALM GEMARINEERD IN RODE BIET/ HALVE TOMAAT VAN ZEEBRUGSE GARNALEN/ HOEVE EI MET KRAB/ 
    GEROOKTE PALING KNOLSELDER REMOULADE/ GEMARINEERDE REUZE GAMBAS/ ZEETONG FARCI

Bovenstaande visbuffeten worden vergezeld van een assortiment rauwe groenten, huisgemaakte cocktailsaus en tartaresaus. 

 

FRUITS DE MER

  •  Plateau “Crustacés”: 30€/persoon
    NOORDZEEKRAB/ ONGEPELDE ZEEBRUGSE GARNALEN/ 
    WULKEN/ KOKKELS/ MOSSELS/ KREUKELS/ SCHEERMESSEN/ 3x ZEEUWSE CREUSES/ MADAGASCAR GARNALEN/ SAUSJES

  • Plateau “Royale”: 58€/persoon
    ½ KREEFT/LANGOUSTINE/REUZE GAMBA/SCAMPI/ KINGKRAB/MADAGASCAR GARNALEN/ONGEPELDE GARNALEN/ 
    ZEEUWSE CREUSE/ FINES CLAIRES/ ZEEUWSE PLATTE 4x0/ KREUKELS/ KOKKELS/ WULKEN/ SCHEERMESSEN/ MOSSELEN/ SAUSJES

 

 SALADES EN CRUDITES

 

  • Venkel - komkommer - dille: 3€/persoon
  • Knolselder - thierentyn - bieslook: 3€/persoon
  • Spitskool - jonge wortel - lente ui: 3€/persoon
  • Aardappelsalade - ajuin - krulpeterselie: 3€/persoon
  • Pastasalade - pesto - olijven: 3€/persoon

 

SPRING GERUST BINNEN IN ONZE ZAAK EN KOM ONZE AANGEPASTE SEIZOENSCREATIES PROEVEN.  
 

NIEUW: 2 AFHAALPUNTEN VOOR BESTELLINGEN
(graag afhaaladres doorgeven bij plaatsen van bestelling)

  • Bestaande locatie : Visdelicatessen De Wolf , Langevelddreef 70 DE PINTE
  • Nieuwe locatie : Private Dinner locatie L'Etable , Bernstraat 17 GAVERE