Het Menu

VISDELICATESSEN  DE  WOLF  / ATELIER BOERJAN

 

 KOUDE HAPJES

 

               1) Mini tomaat garnaal   4€/st
               2) Springroll krab   4€/st
               3) Gerookte paling / knolselder / mierikswortel  4€/st
               4) Profiterolle met gerookte zalm / verse kruidenkaas  3.5€/st
               5) Aspergecreme / gepekelde eend  4€/st
               6) Oosterse mini carpaccio (vlees)   3.5€/st
               7) Oesters a la Parisienne ( augurken - sjarlot - rode wijnazijn )

HAPJES WARM

               1) Croque zeetong / truffeldip   3.5€/st
               2)  Gevuld hoeve eitje / brandade   3.5€/st
               3)  Viskroketje / curry kokossausje  3.5€/st
               4) Scheermesjes - pesto - olijfolie  3€/st
               5 ) Lagoustine en croûte  4€/st
 
SHARING

 

            1) Vis rillette   4€/ doosje                                       
            2) Artichaudblaadjes /  krab  4€ / pp                          
 
 
SPECIALITEITEN
 
KREEFTEN
 
  • Canadese kreeft   dagprijs
  • Noorse kreeft   dagprijs
 
KREEFT GARNITUREN
 
  • Belle-vue (koud)    6€/pp
  • Tuinkruiden (warm)   6€/pp
  • Met groenten (warm)   7€/pp
  • Amoricaine (warm)   7€/pp
 
PALINGEN
 
  • In t groen   44€/kilo
  • In de room   44€/kilo
  • Provençale   42€/kilo
 
BOUILLABAISSE
 
  • Voorgerecht   16€/pp
  • Hoofdgerecht   26€/pp
  • Met kreeft   34€/pp
 
VISFONDUE / STEENGRILL / GOURMET (25€/pp) : Vis + Groenten + sausjes + bouillon                                 
 
PAËLLA   15€/pp                                                                                                                                         
 
KAASKROKET   1.90€/st
 
GARNAALKROKET   3.60/st
 
COQUILLESCHELP   12€/st
 
VISSCHELP   8€/st
 
 
A  / V OORGERECHTEN KOUD
1) Zalm - gravelax - rode biet - merikswortel   12€/pp      
3) Tartaar langoustine - merikswortel - gepekelde radijs - avocado crème   16€/pp
4) Carpaccio tonijn - dashi mayo - zeewiersalade - oosterse vinigrette   14€/pp
5) Tartaar zeebaars - mosterdzaad - komkommer - pickles crème   14€/pp
6) Kreeft (belle-vue) - brunoise wortel, raap, boontjes, erwtjes   20€/pp
7) Foie gras - toast cranberry - kweekpeer chutney - rode ajuin confituur   18€/pp
 
B /VOORGERECHTEN WARM
1) Zeewolf - spinazie - lamsoor - currysaus/koriander   12.5€/pp
2) Gambas - provençale - groene kruiden - pesto   12.5€/pp
3) Coquille - gekonfijt witloof - pastis jus - créme pastinaak   13.5€/pp
4) Noordzeetong - sauce ostandaise - mosseltjes - kokkels - parijse champignons   16€/pp                 
5) King crab - tomaat vièrge  dagprijs                                          
6) Oester - rockefeller - spinazie - champagnesaus - (6st / platte zeeuwse)   18.5€/pp
7) Pomme moscovit - kaviaar - zure room   18 €/pp
 
C / SOEPEN
1) Best seller: vissoep De Wolf + rouille   4€/pp
2) Mosselsoep   5€/pp
3) Garnalenbisque   6€/PP
4) Aspergesoep / gerookte zalm   5€/PP
5) Vichysoise soepje - gerookte paling   6€/pp
 
6) Kreeftenbisque - stukjes kreeft - zure room   8€/pp
 
D / HOOFDGERECHTEN WARM
1) Kabeljauwhaasje - mousselinesaus - canneloni van groenten   20€/pp                              
2) Zalm - zurkelsaus - tomaat provençale   18€/pp
3a) Zeetong marseillaisse - parijse champignons - garnalen (klassiek of vernieuwend)   26€/pp
 
4) Grietfilets - dieppoise - geroosterde venkel   26€/pp
5) Lotte - 3xpepersaus - risotto boschampignons   26€/pp
6) Tarbot - kreeften béarnaise - bisque saus - brunoise tomaat - groene kruiden   32€/pp
 
BIJGERECHTEN
1) Risotto champignons
2) Pasta
3) Aardappelpuree: natuur/kruiden/brocolli
4) Rijst
 
  V / VLEESGERECHTEN  - 5 dagen vooraf te bestellen 
1) Gevulde parelhoen - boschampignons - rosti aardappel   22€/
 
2) Vol au vent - rivierkreeft  - bisque - jonge wortel - Parijse champignons   20€/pp
 
VISMENU  -  35 euro per persoon 
  • Gravelax zalm - rode biet - merikswortel
  • Vichysoise - gerookte palingfilets
  • Kabeljauwhaasje - canneloni van groenten - amoricaine - kruidenpuree
PAASMENU  40 euro per persoon zonder dessert / 46 euro per persoon met dessert
 
           HAPJE      Gevuld eitje / bloemkoolcreme / grijze garnalen
           SOEPJE    Aspergeveloute / gerookte zalm
           VOORGERECHT    Gevulde krab / prei / bisque
           HOOFDGERECHT  Rode poon / chorizojus / bisque OF  Lamsnavarin / seizoensgroenten / gratin dauphinois
           DESSERT  Creme Brulé 

 

 
ANDERE  DESSERTEN  TE  VERKRIJGEN
  • Crème Brûlée - rode vruchten   6€/stuk
  • Chocolade moelleux - vanille ijs   6€/stuk
 
E / KOUDE VISSCHOTELS
Bij alle koude schotels zijn er een assortiment rauwe groenten voorzien en 2 soorten koude sausjes
 
KOUDE VISSCHOTEL 1 - 21€/pp
§  Gerookteforelfilets - opgelegde radijsjes
§  Bavarois van zalm
§  ½ Gepeld tomaatje - salade nicoise - boontjes - anjovis
§  Gestoomde makreelfilets
§  ½ Eitje - vissalade
§  Bloempje - gerookte zalm - heilbot
                             
KOUDE VISSCHOTEL 2 - 27€/pp
§  Gestoomde wilde zalmfilets (150gr/pp)
§  Gepelde tomaat - Zeebrugse garnalen
§  ½ Eitje - tonijnsla
§  Gepelde gestoomde scampi
§  Bloempje gerookte zalm - heilbot 
                      
KOUDE VISSCHOTEL 3 – 28€/pp
§  Springrol - krab - geconfijte citroen
§  Mini gepeld tomaatje - zeebrugse garnalen
§  Eitje - tonijnsalade
§  Gepelde wilde zeewater scampi - gamba
§  Terrine van noordzeetong 
§  Duo gerookte palingfilets - gerookte zalm extra zacht
      
KOUDE VISSCHOTEL 4 – 28€/pp
§  Wrap - groenten - gemarineerde zalm - wasabimayo
§  Duo van tong - argentijnse gamba
§  Torentje - gerookteforel - aardappel - geconfijte radijs - groene boontjes
§  Mi-cuit tonijn – Japanse zeesla - sweet chili
§  Gepeld half tomaatje - krab
§  Tataki van zalm - venkel - dille dip
                                     
ZEEVRUCHTENSCHOTEL – 52€/pp
§  ½ Kreeftje - 2x zeeuwse creusses - 1x platte zeeuwse oester 4°
§  Gamba - duo van wilde scampi - langoustine - king krab - kreukels -
§  Ongepelde garnalen - wulken - scheermesjes - mosselen - kokkels
§  Zeekraal - sla mixte ( op aanvraag )                                       
 
F / VIS – EN VLEESSCHOTELS
Bij alle koude schotels zijn er een assortiment rauwe groenten voorzien en 2 soorten koude sausjes
 
VIS EN VLEESSCHOTEL 1 - 20€/pp
§  Gandaham – meloen
§  Eitje hamsla
§  Huisbereide kippenpastei - ajuinconfituur
§  Duo van tongflilets en argentijnse gamba
§  Gestoomde wilde zalm
§  Mini gepelde tomaat - zeebrugse garnalen  
 
VIS EN VLEESSCHOTEL 2 - 28€/pp
§  Huisbereid foie gras - chutney 
§  Pastrami - kwartelfilets - bosbessen - frambozen
§  Gerookte zalm extra zacht 
§  Wilde gepelde scampi
§  Eitje met krab
§  Duo tongfilets en zalm  
 
Deze schotel is enkel te verkrijgen vanaf 4 pers
 
BIJGERECHTEN KOUDE SCHOTELS
Aardappelsalade 2€/pp
Rijstsalade 2.5€/pp
Pastasalade 2.5€/PP  
 
BESTELLEN ?
 
  • Telefonisch: 09 282 47 25
  • Via het contact formulier op onze website
  • Of spring binnen in onze winkel